Esitykset

Pohjatar (work in progress) on tragikoominen ja väkevä yhden naisen sooloesitys. Se käsittelee naiskuvaa vihan ja vallan näkökulmasta fyysisen teatterin ja nukketeatterin keinoin.

Suhteettomat (work in progress) on sirkusta ja teatteria yhdistävä esitys rakkaudesta ja parisuhteesta. Yhden suomalaisen pariskunnan tarinan kautta esitys pureutuu niihin suhteettomiin odotuksiin, joita ihminen suhteelleen ja rakkaudelle asettaa.

Tyhjä taulu on tragikoominen tarina alkoholisoituneesta taiteilijasta, Risto Into Pummisesta ja tämän räpiköinnistä elämän tyrskyissä rakkauksineen ja karikkoineen.

Mirdjan elämä on suuren muutoksen edessä hänen kihlauduttuaan Runarin kanssa. Mirdjaa pelottaa tämän askeleen ottaminen, sillä hänen kokemuksensa rakkaudesta ja miehistä ovat rikkonaiset ja kipeät.

EläMääPelaan! on iloluontoinen tarina kahdesta lapsesta, joiden päivät täyttyvät leikeistä, kilvoittelusta ja pelaamisesta. Esityksessä tartutaan ajankohtaiseen kysymykseen videopelien merkityksestä. Pelit ovat kivoja, mutta entäpä leikit ystävien kanssa?