EläMääPelaan!

EläMääPelaan! on iloluontoinen tarina kahdesta lapsesta, joiden päivät täyttyvät leikeistä, kilvoittelusta ja pelaamisesta. Esityksessä tartutaan ajankohtaiseen kysymykseen videopelien merkityksestä. Pelit ovat kivoja, mutta entäpä leikit ystävien kanssa?
Esitys yhdistää fyysistä ilmaisua, akrobatiaa sekä huimaa tikastasapainolua jongleeraukseen ja varjoteatteriin. Lähes sanaton esitys sopii kaikenkielisille katsojille.


"Monelle esitys oli aivan huippua, jotakin mitä ei tavallisesti näe ja jotakin missä ilo, ihmetys, jännitys sekä taitavuus oli samassa paketissa.
Esitys sopi kaiken ikäisille.

Itse näin sen pedagogisen merkityksen hyvin laajasti. Ensinnäkin tällaisena ei tietoteknisenä ihmisenä minua lämmitti ajatus, että ystävyys ja leikit nousivat tärkeämmiksi kuin sisarusten pelaaminen. Tässä oli hyvää viestiä näille nykylapsille joilla tuo tekniikka on isossa pääosassa.

Samaten tuo kehollinen ilmaisu antaa jokaiselle oikeastaan enemmän sanomaa ja painoa kuin sanat. Esityksessä sai visuaalista energiaa hyvin monella tapaa.
Toivottavasti se myös kannusti monia lapsia haluamaan ja tavoittelemaan jotakin vastaavaa."

- palautetta opettajalta koulusta,
jossa EläMääPelaan! vieraili


Esiintyjät: Eikka Alatalo, Erika Malkki
Ohjaus ja esityskonsepti: Erika Malkki
Esityksen kesto: 30 min.
Suositusikäraja: 4 vuotta.

Kantaesitys 20.9.2013 Köysiteatterissa Turussa.

EMP! juliste

Esityksen kiertueversio
on tilattavissa kouluihin ja päiväkoteihin sekä muihin tilaisuuksiin.

EläMääPelaan! on jännitystä, taituruutta, iloa ja ihmetystä samassa paketissa!